Tid & Plats
Val av tid och plats gör på anmälningssidan. Lektionerna är 55 min långa och terminen sträcker sig över 11 tillfällen.

Ålder
Dansen passar bäst för något äldre barn och även ungdomar mellan 10-17 år. Som vi sedan delar in i lämpliga åldersgrupper.

Prova på Dans
Glöm inte att du inför terminens start även kan komma på våra prova-på tillfällen helt gratis om du är osäker men nyfiken. Välkommen! ?

Mer om Dansen

Genom att dansa får barn och ungdomar ett roligt sätt att träna och uttrycka sig på. Coola moves och härliga koreografier är vad vi kommer att erbjuda på våra danspass. Tillsammans med vår Danslärare som har flera års erfarenhet av dans lägger vi fokus på bl a Street i kombination av Jazz för att få det bästa av två stilar.

Det finns ingen bättre känsla än den när man har övat på något väldigt länge och sedan lyckats bemästra det man kämpat för. Precis så är det när vi övar och övar på olika välutförda koreografier i en sammansvetsad grupp för att sedan få möjligheten att stolt visa upp sin dans för sin familj eller vänner. Det höjer självförtroendet och stärker självkänslan när man ser att det lönar sig att kämpa och skapa något.

Kom som du är, det krävs inga förkunskaper för att vara med på våra kurser i Dans. Det viktiga är att man har rätt inställning och viljan. Resten kommer per automatik när man tycker att det är roligt. Alla är välkomna, är ni osäkra så boka gå in och boka ett prova på pass så att det känns 100 % för både förälder och barn. Helt gratis och det skadar inte att testa en ny aktivitet! 🙂