Alla som är nya för våren 2024 kan anmäla sig via länken här nedan. Då kommer ni till alla aktuella tider för kommande termin.

anmälan prova på

Tid och plats

Val av tid och plats gör på anmälningssidan. Lektionerna är 55 min långa och terminen sträcker sig över 12 tillfällen.
Terminen startar vecka 4

Ålder:

Parkouren passar bäst för något äldre barn och även ungdomar mellan 6-16 år. Som vi sedan delar in i lämpliga åldersgrupper.

Prova på parkour

Vi erbjuder ett prova på tillfälle i början av terminen. Kika på vår tider som är aktuella för terminen och maila oss vilken dag/tid ni är intresserad av så bokar vi in ett prova-på pass. Välkommen! 🙂

Varför just Parkour?

Parkour är ett väldigt roligt och framförallt kontrollerat sätt att göra just det varje barn med spring i benen vill och behöver göra: hoppa högt, krypa lågt och springa snabbt. Som att det inte var nog så har vi listat fler fördelar med parkouren här nedan.

Kreativitet

Inom Parkour är det bara fantasin som sätter gränserna, över, under, genom, det är du själv som bestämmer hur du vill överkomma ett hinder.

Självförtroende

Det finns inget som är lika tillfredsställande som att övervinna sina rädslor, vare sig det är det knepiga hoppet/volten eller ta sig upp för den höga läskiga mattan. När man väl tagit sig igenom sitt mål så är man herren på täppan.

Gemenskap

Fler kockar sämre soppa, stämmer inte in i denna aktivitet, ju fler idéer desto fler möjligheter att hitta nya sätt att vara uppfinningsrik och tillsammans komma fram till nya lösningar.

Utmaning

Parkouren är i grunden en individuell aktivitet som inte har några tydliga ramar eller regler. Vilket är det hemliga receptet till att det aldrig blir tråkigt, det kommer alltid finnas utmaningar, vare sig det är din första dag eller om du är ledare.

Parkour Jump

Våga hoppa!

Young boy doing parkour exercise  jumping over wall

Våga överkomma!

backflip in sunset

Våga vara kreativ! 🙂