Prova på Parkour helt gratis

Pågrund av att kurserna för terminen är fulla har vi förnärvarande stängt prova på tillfällena. Om läger förändras öppnar vi upp anmälan för prova på

OBS : Terminens kurser matchar inte alltid prova på lektionerna när det kommer till tider, åldrar samt hall. Om ert barn är äldre än 10 år kan ni kontakta oss via mejl för bokning av tid för provpass. info@nackabarnif.se

Prova våra kurser i Parkour helt gratis inför terminen för att se om det passar ditt barn. Har platserna tagit slut kan du fylla i dina uppgifter här så får du ett mejl när vi öppnar för fler anmälningar.

Dag & Tid Plats Född år Kurskod Lediga platser
Kurser i Parkour lektionerna är ca 55 min

Regel 1: Vi erbjuder detta gratis vid närvaro (avprickning på plats). Vid utebliven närvaro kostar det 50kr. På så sätt hoppas vi att de som anmäler sig verkligen kommer då platserna är begränsade. Vid förhinder ska man senast 3 dagar innan avanmäla sig för att inte bli betalningsskyldig.

Regel 2: Välj rätt åldersgrupp vid anmälan.

Tänk på!: Separat anmälan till terminen krävs ifall ni vill gå dessa. Man är alltså inte automatisk anmäld eller garanterad plats genom anmälan till att prova på.


Målsmans Uppgifter

Målsman
E-post
Mobil

Barnets uppgifter

Namn
Personnummer
Förskola / Skola

Godkänn och skicka in

Hur hörde ni talas om oss?